În data de 21.08.2021 , în cadrul coplexului sportiv ”Olimpiada 80” din orașul Sîngerei, a avut loc turneul de min-fotbal ”Cupa Primarului”, organizată de către primăria orașului Sîngerei. Unul din scopurile principale a acestui tuneru a fost să cinstim eroii noștri din sportul orășenesc, care au fost sunt și vor fi un model de educativ pentru toți noi și în special pentru tînăra generație. A fost cinstită pe măsură echipa de fotbal ”Avangard”, care în anul 1986 a fost cîștigătoarea  campionatului RSSM. Suntem onorați să vă avem lîngă noi, vă mulțumim pentru suportul adus  sportului orășenesc, voi ați dus faima orașului nostru atît în țară cît și peste hotarele eii.

În cadrul turneului s-au duelat pe teren 8 echipe, acestea fiind:

 • Echipa Clubului Sportiv Central „Dinamo” MAI;
 • Echipa Inspectoratului de Poliție Sângerei „Dinamo”;
 • Echipa primăriei Copăceni „Atletic Copăceni”;
 • Echipa primăriei or. Sângerei „Victoria”;
 • Echipa primăriei Izăreni „Steaua”;
 • Echipa primăriei Ungheni;
 • Echipa primăriei Țambula;
 • Echipa primăriei Pepeni „FC Pepeni”.

Primăria orașului Sîngerei, aduce sincere mulțumiri tuturor participanților din cadrul acestui turneu sportiv și în special colonelului de poliție și Șeful Clubului Sportiv Central „Dinamo” MAI, Ion Bucur, reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Sângerei , șef SP1 Sîngerei comisar Bologan Oleg și șef securitate publică IP Sîngerei comisar principal Tarlapan Vitalie. Domnului Petru Langa, Președintele Asociației de fotbal din Ungheni. Mulțumim pentru ajutorul acordat în organizarea turneului Asociației Raionale de fotbal Sîngerei, în numele Domnului Hurs Vladimir și Domnului Doga Vsilie. Aducem mulțumiri și direcției tineret și sport din raionul Sîngerei în persoana Domnului Onceanu Viorel. Nu uităm să menționăm contribuția majoră în organizarea acestui turneu a domnului Hadîrcă Anatol directorul complexului sportiv „Olimpiada 80”. Nu în ultimul rînd vrem să aducem sincere mulțumiri domnilor arbitri Bălțescu Nicolaie și Rusu Alexandru, pentru arbitraj corec și echidestant. Suntem profund recunoscători sponsorului general SRL ”GELIBERT” pentru ajutorul oferit în organizarea turneului de mini-fotbal.

În urma meciurilor disputate, au fost desemnați căștigătorii după cum urmează;

 • Echipa primăriei Ungheni – locul I;
 • Echipa primăriei or. Sângerei „Victoria” – locul II;
 • Echipa Clubului Sportiv Central „Dinamo” MAI- locul III ;

Primarul orașului Sîngerei Covaliov Arcadie, a mulțumit tuturor participanților la turneu, menționînd : ”Ne propunem ca turnee de acest fel să capete o continuitate, iar numărul participanților să crească exponențial an de an”.

La finalul turneului , celor 8 echipe li s-au înmînat diplome de participare, iar echipele clasate pe locuirle I, II și III au fost decernate cupe de turneu.

 

Imprimare