Proiecul de construcție a caselor de copii de tip familial în Moldova se realizează în cadrul colaborării între UBCEB și Fondul de caritate «Pod spre viață». Datorită susținerii din partea creștinilor din Est și dedicării familiilor din Moldova, sute de copii orfani au găsit un adăpost, grijă părintească și sanșa la un viitor mai bun.
În Moldova s-a început sezonul inaugurării și binecuvântării noilor case de copii de tip familial. Deschiderea oficială a avut loc în Orasele: Sîngerei, s. Cenusa, r-ul Florești. La serviciile de binecuvântare au luat parte viceprimarul Andrei Cucoș, Banaru Mihail, Condurachi Maria, Cocieru Gheorghe , Waldemar Shredder, președintele Fondului “Poduri în viaţă”,Henri Bek, președintele Misiunii “Purtătorii de Speranţă. Est” și Nicolai Plucci, pastorul Bisericii “Emanuel” din or. Chișinău, care este și coordonatorul proiectului de construcție a caselor de copii de tip familial (CCTF), Cucos Mihail, pastorul Bisericii Emanuel Sîngerei, Veaceslav Andries , pasor bisericii din Petrovca.
La serviciul de binecuvântare ce a avut loc în fața caselor nou construite, au venit membrii bisericii locale și sătenii. Împreună s-au alăturat rugăciunii de binecuvântare, fiind zidiți spiritual de cântările grupurilor creștine, de mărturiile rostite și de Cuvântul din Scriptură citit de frați.
Imprimare