📌Întrevederea cu reprezentanții autorităților publice locale, a avut loc în cadrul Consiliului Raional Sîngerei.
🔵Prim-ministru al Republicii Moldova, Dorin Recean, a vorbit despre parcursul european al țării noastre și angajamentul autorităților, de a implementa reformele care vor moderniza țara după modelul statelor membre ale Uniunii Europene.
🔔Premierul a subliniat că accentul este pus pe dezvoltarea economică a țării, atragerea investițiilor și reformarea justiției, menționând că, pentru a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor din întreaga țară, Guvernul construiește sate și orașe moderne.
🔹În acest context s-a discutat despre prioritățile administrației publice centrale și locale, și anume, îmbunătățirea condițiilor de trai pentru toți cetățenii, realizarea proiectelor ce țin de asigurarea cu apă și canalizare a fiecărei localități, modernizarea infrastructurii locale, pentru a crește standardele de viață a oamenilor.
🔵Prim-ministru al Republicii Moldova, Dorin Recean a îndemnat primarii și aleșii locali să depună eforturi în executarea responsabilităților, exprimând deschiderea și suportul Guvernului în susținerea lor.
📌 Cei prezenți în cadrul întrevederii au avut posibilitatea de a adresa dlui prim-ministru întrebări la care au primit răspunsuri.
Imprimare