Mesaj de felicitare cu prilejul Sărbătorii ”Ziua Autonomiei Locale și a Lucrătorului din Administrația Publică Locală”

Stimați colegi din autoritățile administrației publice locale!

 Primăria or. Sîngerei în frunte cu primarul orașului, Domnul Arcadie Covaliov vă aducem cele mai sincere felicitări și urări de bine cu prilejul sărbătorii dumneavoastră profesionale, marcată la 1 februarie — Ziua autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală!

Sărbătoare, care, pentru prima dată în Republica Moldova, a fost marcată la 1 februarie 2013, plecând de la  faptul că descentralizarea și consolidarea autonomiei locale constituie una din direcțiile strategice prioritare pentru dezvoltarea Republicii Moldova.

Dumneavoastră întotdeauna ați dat dovadă de abordări originale, ați mobilizat resurse interne, ați atras investiții, ați reușit să creați parteneriate durabile, ați cooperat cu organizațiile neguvernamentale. Și astfel ați demonstrat că o bună guvernare este posibilă, că managementul strategic își are locul și la nivel local, că situația economică a comunităților din Moldova poate fi ameliorată.  Munca pe care o depuneți pentru misiunea pe care o aveți este una grea, care vă expune la diverse provocări, și acest lucru ne obligă să fim foarte obiectivi pentru ca să venim cu toată susținerea necesară în soluționarea problemelor care apar. Rolul autorităților locale în viața fiecărui cetățean este incontestabil și trebuie să-l facem ca atare, într-un efort comun de reformare a administrației publice.

Vă felicităm încă o dată, vă mulțumim pentru că, zi de zi, sunteți alături de cetățeni și vă dorim mult succes în activitate, întru binele oamenilor și al țării!

Cu deosebit respect,  

Administrația primăriei orașului Sîngerei

Imprimare