𝐃𝐫𝐚𝐠𝐢 𝐞𝐥𝐞𝐯𝐢, 𝐬𝐭𝐢𝐦𝐚𝐭̦𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐨𝐫𝐢, 𝐨𝐧𝐨𝐫𝐚𝐭̦𝐢 𝐩𝐚̆𝐫𝐢𝐧𝐭̦𝐢,
𝐙𝐢𝐮𝐚 𝐝𝐞 𝟏 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 – un început cu noi descoperiri, emoții pozitive, dorință de revedere, zâmbet și lumină, revenim cu drag în lumea cunoștințelor!
În anul şcolar, care tocmai debutează, este nevoie de mai multă unitate şi coerenţă, astfel încât fiecare şcoală din orașul Sîngerei să rămână sau să devină locul plin de energie și inteligenţă.
Educaţia este o prioritate a societăţii noastre. Trebuie să fim pragmatici în dezvoltarea ei şi să înţelegem că orice investiţie făcută în copiii noştri garantează un viitor mai bun pentru întreaga ţară. Este o obligaţie de la care nu ne putem eschiva. Nu există notă de trecere pentru un astfel de subiect, trebuie să existe doar performanţă.
Distinși Manageri, Stimați Profesori, în pofida provocărilor de astăzi, vă mulțumim și suntem recunoscători pentru dedicația și mobilizarea de a începe anul de studii 2022 – 2023. Sunteți sursa de lumină, înțelepciune și motivație pentru întreaga societate.
Dragi părinţi! Suntem încredinţaţi că preţuiţi şcoala şi pe cei care o slujesc. Ştim că vă doriţi să se împlinească aşteptările legate de copiii dumneavoastră. Acest lucru este posibil printr-o permanentă colaborare cu învăţătorii şi profesorii clasei.
Dragi elevi, la acest frumos început de toamnă vă dorim un an plin de realizări, note bune şi cunoştinţe vaste. Apreciaţi anii de şcoală, căci sînt cei mai frumoşi din viaţă. Folosiţi raţional orice moment al procesului de studiu, pentru a acumula cunoştinţele necesare, pentru a vă afirma în lumea contemporană şi, în acelaşi timp, pentru a răscumpăra eforturile părinţilor şi dascălilor care vă îndrumă în viaţă.
 
Vă dorim tuturor un start reușit în anul de studii 2022-2023!
Primarul orașului Sîngerei
Arcadie COVALIOV
 
 
 
 
 
 
 
Imprimare